За нас

Ние сме дигитална уеб агенция, специализирана в разработването на широка гама от уеб решения, уеб и графични дизайни и маркетинг.

Произходът ни датира от 2014 г., когато група от посветени млади приятели със страст към уеб дизайна, дизайна и бизнеса решиха да обединят усилията си.

Резултатът беше пътуване, състоящо се от възходи и падения и огромен опит и напредък, който сега е отговорен за високото качество на нашите цифрови решения.

Това пътуване продължава и до днес и въпреки че екипът вече е по-зрял, ние все още работим с много страст и се стремим непрекъснато да разширяваме знанията и уменията си.

Кои сме ние

Даниел Лидиянов

Изп. директор

" Успехът не е ключът към щастието. Щастието е ключът към успеха. Ако обичате това, което правите, ще бъдете успешни. Също така, ако наистина искате да направите нещо, ще намерите начин и ако не го направите - ще намерите извинение.

Ангел Миладинов

Техн. директор

"Обичам да разработвам решения на различни проблеми. Софтуерното инженерство не само ми дава тази способност и удовлетворението от него, но също така разширява моето творчество ежедневно. Всеки проблем, решен, е напредък за нашите клиенти и за нас. Това е причината да практикувам професията си с голяма страст, защото животът е твърде кратък, за да работи само за доходите.

Християн Япраков

Арт директор

"Някои от най-важните неща, необходими за успех и щастие, са много лесно да бъдат игнорирани. За мен ключът е в малките ежедневни навици и практики, като например да направите леглото си, да запазите работата си и да организирате жизнено пространство, да правите неща и упражнения. Когато всички тези неща стават хардкод навик, ще имате време, енергия, последователност и зрялост за по-големи, по-големи дела.

Николай Колибаров

LEAD SOFTWARE DEVELOPER

" Даването е по-добро от получаването. Ако всички ние даваме това означаве, че всички ние имаме. Целта ми е да предоставим на нашите клиенти решения, които ще им помогнат да постигнат целите си. Чрез софтуер мога да дигитализирам и да мащабирам бизнеса. Успех, когато нашите клиенти са успешни и съм щастлив, когато нашите клиенти са щастливи.

Борис Менелаев

WEB & GRAPHIC DESIGNER

" Блъскайте се за величие, винаги се уверете, че сте събудили по-добра версия на себе си от вчера. Уверете се, че правите грешки, за да знаете как да ги преодолеете.

Партньори

Работете с нас

Какво предлагаме

Нашият екип се състои от млади специалисти в областта на уеб дизайна, дизайна и маркетинга, от които стажантите и младшите разработчици получават знания. Предлагаме приятна и спокойна работна среда в чисто нов офис, ангажиране с някои от най-новите технологии, работа по различни интересни проекти и огромен ресурс за учене и усъвършенстване.

Отворени позиции

  • Back-end Developer
  • JS Developer
  • SEO Specialist
  • Social Media Marketer

Кандидатствай