Услуги

Онлайн магазини

Няма значение дали вашият бизнес за търговия просто започва или вече е печеливш от няколко години - имайки качествен дигитален портал за продажби е следващата стъпка, която трябва да предприемете! Притежаването на собствената си платформа ви позволява да създавате собствена марка, да се ангажирате с клиенти по по-смислен начин и да давате на всеки малък бизнес персонализируеми опции и инструменти, които отговарят на специфичните нужди.

Научи повече

Сайт за корпоративна идентичност

Може да мислите, че ако вашият бизнес е малък, с до 5 служители и че ако нямате намерение да продавате онлайн, няма да имате основание да участвате в онлайн света. - Е, грешиш! Вземайки предвид ежедневните промени на дигиталните търсачки и социалните медии, ако Вашият бизнес не може да бъде открит с просто търсене, потенциалните клиенти губят възможност да се свържат с Вас.

Персонализирани решения

Ако имате идея за уеб сайт или уеб приложение, на които искате да се фокусирате върху фирмата си или искате да се интегрирате в работния процес на вашата фирма, персонализирано уеб решение е услугата, която търсите. Имаме рядка комбинация от дизайн и експертен опит, който ни дава възможност да изградим сложни персонализирани решения за Вашият бизнес, независимо колко големи са те.

Научи повече

Анализ и Поддръжка

Нуждаете се от екип от експерти, които да ви дадат спокойствие? Уеб Енд ще поеме отговорност за присъствието на Вашата организация онлайн, за да можете да максимално добре да управлявате бизнеса си офлайн. Ако вашият уеб сайт е остарял или софтуерът е уязвим за атаки, вие поставяте бизнеса си в риск и липсващите възможности.

Научи повече

WebandCMS

Добре дошли в WebandCMS! По поръчка CMS построена на Laravel от нас, за да отговарят на повечето нужди от уеб приложения.

Уеб Дизайн

Перфектен дизайн за вашия уеб сайт с едно око за детайлност, което обещава перфектно потребителско изживяване. Нашето портфолио се състои от голямо разнообразие от уеб сайтове, така че ние имаме опит, правейки много различни видове уеб дизайн. Нашите дизайнерски решения включват също отзивчив дизайн за правене на сайтове за мобилни устройства и таблети.

Графичен и Принт дизайн

Изградете уникалната си идентичност на марката - от атрактивно лого, чрез изображения на маркови продукти до цялостната стилна тема на вашия уеб дизайн. Нашият екип от дизайнери има опит с лога, флаери, плакати, банери и други цифрови и печатни графични материали.

Оптимизации за търсачки

Ние предлагаме SEO решения, вариращи от технически одити на SEO, семантично SEO и разработване на компетентни странични структури до пълни месечни пакети за поддръжка.

Дигитален Маркетинг

С непрекъснато нарастващите онлайн възможности всеки бизнес трябва да разработи и изпълни собствена дигитална маркетингова стратегия.

Front-end Разработка

Нашият екип от специалисти от предната линия може да направи всичко от нарязване на перфектен дизайн на пиксели, за да направи приложение в реално време от страна на клиента.

Back-end Разработка

Тъй като разработването на уебсайтове е нашият основен опит, ние предлагаме всякакви видове решения за разработка на бекъп от миграции и просто заявки, редактиране или създаване на нови функции за съществуващи проекти.

Знаете, че имате нужда от уебсайт?

За да увеличите онлайн продажбите си, да изградите своя онлайн корпоративен почерк или да направите Вашата идея реалност,
попълнете нашия формуляр за запитване и ние ще Ви съдействаме!