Weband се присъедини към Тук-Там: Подкрепяме младите българи

Статии

Време за четене: 3 Минути

Дата:

Weband се присъедини към Тук-Там: Подкрепяме младите българи.

С гордост обявяваме, че Weband се присъедини към платформата на Тук-Там - организацията, която вече 15 години работи за свързване на българите по света и за подкрепа на младите хора в България.

Като една от първите компании в сферата, които подкрепят тази мисия, ние вярваме в силата на колективните усилия и глобалната българска общност.

Защо избрахме Тук-Там?

Тук-Там има мисия, която съвпада напълно с нашите ценности - да свързва, вдъхновява и подкрепя младите българи, независимо къде се намират. 🤝 💡 Чрез тази платформа, ние можем да достигнем до талантливи професионалисти и да им предоставим възможности за развитие и кариера в България. Това е нашият начин да допринесем за изграждането на по-добро бъдеще за нашата страна. 🎯

Нашите цели като компания в Тук-Там

Weband е една от първите компании в сферата, които подкрепят Тук-Там и тяхната мисия. Като такива, ние се ангажираме да:

  • Подкрепяме млади българи: Даваме поле за изява и развитие на млади хора, като предлагаме разнообразни възможности за работа и обучение.

  • Развиваме таланти: Инвестираме в обучението и професионалното развитие на младите хора.

  • Допринасяме към общността: Като част от нашата компания, хората са не само част от екипа ни, но и от общността, участвайки в различни конференции, лекции и събития с хора от бранша.

  • Разпространяваме мисията на Тук-Там: Споделяме мисията и визията на Тук-Там, като разпространяваме техните цели и подпомагаме поддържането на buddy модела.

Нашите колеги, които са част от профила на Weband в Тук-Там като buddy-та, ще споделят своя опит и ще помогнат на всеки, който има интерес.

Можете да научите повече за нашата култура, ценности и възможностите, които предлагаме тук.

Weband се присъедини към Тук-Там: Подкрепяме младите българи image

Защо е важно да се подкрепяме?

Вярваме, че човек трябва да бъде отворен към нови знания, към различни гледни точки, към това да помага на хората, които могат да се поучат от неговия опит и знания. ✨ Същевременно и да е готов и да иска да се развива ежедневно. Именно за това се припознахме в мисията на Тук-Там и бяхме готови да се присъединим, на първо място, като хора в платформата.