Logo
Logo
BuyBest.
BuyBest. BuyBest

Време за четене: 2 Минути

Използвани технологии:

photoshop adobe-xd html css vue laravel

Онлайн магазини

BuyBest е един от най-големите reseller-и на българския пазар, с дългогодишен опит в продажбата на телефони и утвърдени стандарти на пазара. Поради конкурентните си цени, те успяват да бъдат изключително добра алтернатива на останалите магазини за мобилна техника.

Към сайта

Предизвикателство

BuyBest се обърнаха към нас с молбата да разрешим тясни технически казуси в изпълнението на вътрешнофирмени процеси, свързани с работата на сайта. Както презентационен сайт, те имат напълно персонализирана CRM система за управление на поръчките и Warehouse (Складова система), обединяващ няколко на брой магазини.

Нашата задача

Задачата покрай BuyBest не бе никак лесна. Трябваше да вникнем дълбоко във всички възможни функционалности и да намерим решение за оптимизация на работните и техническите процеси. Разбира се с (не) много спокойствие и усилен труд, успяхме да разработим и надградим досегашните системи за това BuyBest днес да имат едни от най-съвременните собствени процеси на работа и дистрибуция на мобилни телефони и аксесоари.

Благодарение на дългосрочната ни съвместна работа, те ни се довериха да имаме пръст в цялостното им присъствие като бранд, изграждайки напълно нов дизайн за онлайн магазина им.

Поради остарялата визия и оскъдната информация в стария сайт на BuyBest, потребителската пътека бе доста объркваща и потенциалните купувачи 'изпадаха' по пътеката.

Използвайки доказани практики и дизайн подходи, успяхме да направим сайта на BuyBest изключително елементарен за ползване, модерен и в крак с тенденциите в E-commerce сферата.

Днес BuyBest може да се похвали с иновативен подход, позволяващ на потребителите си бързо да избират, конфигурират и закупят продукт с различни методи на изплащане.

Предимства на BuyBest:

✅ Един от малкото сайтове на нашия пазар използващ интегрирана 3D система за визуализация и сравнение на продукти.

✅ Изключително бърз модел на покупка, необходим за всеки високооборотен онлайн магазин.

✅ Гъвкави начини на плащане, допълнения и конфигурация на продукти с подходящи аксесоари и услуги.

News image
News image

Следващ
Проект

Разгледай проекта!
Cash Express Service.
Back to top