Logo
Logo
Дал Сиат.
Дал Сиат. Дал Сиат

Време за четене: 1 Минути

Използвани технологии:

adobe-xd photoshop illustrator sketch html css sass vue webpack jQuery php mysql node-js laravel gs

Фирмени сайтове

СК Дал Сиат е акционерно дружество, което от самото си начало е ръководено от Доктор по икономика. Вече 29 години на пазара, смело може да се твърди, че тя е от лидерите в бранша си.

Към сайта

ЗАДАЧА

СК Дал Сиат е наш дългогодишен партньор и за нас е огромно удоволствие да работим с прекрасния им екип. Заедно бяхме изправени пред предизвикателството да направим стария им сайт в олицетворение на модерните технологии, дизайн тенденции и UX практики.

Процесът при създаването му бе предизвикателен и интересен, предоставяйки и на двете страни, много нов опит и знания. Благодарение на тяхното съдействие, създадохме няколко потребителски пътеки и потребителски профили, които изиграха ключова роля в крайната реализация на продукта. Анализирахме нуждите и изискванията на техните клиенти и създадохме продукт, който не само дава необходимата стойност, а дори и повече.

Всичко това, съчетано с отлично техническо изпълнение, създаде крайния продукт, който надмина очакванията ни.

News image
News image

ЗАДАЧА

СК Дал Сиат е наш дългогодишен партньор и за нас е огрмоно удоволствие да работим с прекрясния им екип. Заедно бяхме изправени пред предизвикателството да направим стария им сайт в олицетворение на модерните технологии, дизайн тенденции и UX практики.

Процесът при създаването му бе предизвикателен и интересен, предоставяйки и на двете страни, много нов опит и знания.  Благодарение на тяхното съдействие, създадохме няколко потребителски пътеки и потребителски профили, които изиграха ключова роля в крайната реализация на продукта. Анализирахме нуждите и изискванията на тяхните клиенти и създадохме продукт, който не само дава необходимата стойност, а дори и повече.

Всичко това съчетано с отлично техническо изпълнение създаде крайния продукт, който надмина очакванията ни.

Следващ
Проект

Разгледай проекта!
Integra Digital.
Back to top