Logo
Logo
Iris Studio.
Iris Studio. Iris Studio

Време за четене: 3 Минути

Използвани технологии:

adobe-xd blender html css gs jQuery php mysql

Фирмени сайтове

Екипът на Iris Studio ни потърси с желанието да направим редизайн на текущия им сайт, залагайки на това той да бъде на първо място интуитивен и функционален, със съвременна визия, оптимизиран и Responsive. Една от основните ни мисии бе и подобряване на SEO и UX.

Към сайта

Задача

Нашата основна задача беше да създадем нов, модерен, интуитивен и SEO оптимизиран сайт на Iris Studio. Мисията ни беше да разработим нещо, което не само да приковава вниманието на посетителите, но и да предоставя необходимата информация по лесен и приятен начин.

Предизвикателство

Сайтът имаше объркваща навигация, неактуално и дублиращо се съдържание, липса на SEO оптимизация и дизайн, който не отразяваше динамиката, професионалното и лично отношение на студиото. Това беше предизвикателство, което изискваше иновативен подход и креативно мислене.


Нашето решение

Започнахме с детайлен анализ на стария сайт, за да идентифицираме ключовите области за подобрение. След това, се фокусирахме върху разработването на нова структура, която да улесни навигацията и да подобри потребителското изживяване в сайта. Създадохме съвременен дизайн, който отговаряше на визуалната идентичност на Iris Studio и подчертаваше тяхната уникалност в сферата на фотографията.

Заложихме релевантни мета данни в сайта, Onpage SEO и Оптимизация. Целта ни беше сайтът не само да изглежда добре, но и да бъде лесно откриваем в търсачките. В допълнение, съзадохме динамични елементи като анимации и интерактивни функции, които да направят сайта по-привлекателен и ангажиращ.

Един от ключовите аспекти на проекта беше интеграцията с Calendly, което позволява на клиентите на Iris Studio лесно да запазват часове за заснемане.


Резултати

Резултатът от нашата работа беше надминаване на очакванията на клиента. Новият уебсайт на Iris Studio не само е със страхотна нова, модерна и разчупена визия, каквато заслужават, но и предлага значително подобрено потребителско изживяване и SEO резултати.


Много се радваме, че за съвместните ни усилия получихме и положителна обратна връзка от клиента, която може да видите в Clutch.


Заключение

За нас беше удоволствие да работим съвместно с такъв приятен екип от професионалисти, създавайки новия сайт за подобна услуга като тази, което студиото предлага, а именно - Ирисова фотография!


Искате и Вашият сайт да е следващия "Сайт на годината"?

Ако и Вие се нуждаете от нов сайт и бихте искали заедно да създадем най-доброто за Вас, не се колебайте да се свържете с нас.

Следващ
Проект

Back to top